Sport Anders

logo-sport-andersGezonde leefstijl voor kinderen en jong volwassenen met een indicatie. Op zoek naar een sport voor u of voor uw kind met een indicatie (adhd, pddnos, autisme, depressief, overgewicht, etc.) waarbij je op je gemak voelt?

Doelstelling:
Individueel en in teamverband, begeleiden naar een fit en gezond lijf en een gezonde geest.

Via Sport Anders wordt een aantal malen per week sport aangeboden. De sporten zijn zeer divers, hierdoor komen alle facetten van een gezonde sportomgeving aan bod, in zowel de team- als individuele sport. We maken veel gebruik van de natuur omdat we bemerken dat de natuur een positieve invloed heeft op de geest.

De deelnemers hebben inspraak in de sportieve dagbesteding. Na elke sportmiddag wordt geëvalueerd; “Hoe ging het? Vond je het leuk?” Wat ging goed en wat kon beter? Tevens wordt besproken wat de week daarop gedaan wordt. Er is geen sprake van druk bij deze sportieve dagbesteding. Kom je alleen al kijken, is het ook goed. Sporten wordt in kleine stapjes opgebouwd. We besteden samen met de deelnemer aandacht aan de kwaliteiten en aan de leerpunten van de deelnemer.

Ons motto is dan ook, je bent wie je zelf wilt zijn, plezier staat voorop.